Evenement: Ik hou van ROCvA/F

Opdrachtgever: Jotte Kuilder

Datum: 22 juni 2021
Locatie: Online 

R

PROGRAMMA

Ik hou van Holland in een ROC jasje, dat is de beste manier om ‘Ik hou van ROCvA/F’ te beschrijven. Vanuit het Boulevard Theater filmde wij een spannende spelshow. Verschillende docenten van het MBO College Centrum en MBO College Zuid namen het tegen elkaar op en moesten bewijzen dat zij de meeste kennis hadden over het ROC. Elvire Biegel, de voorzitter van MBO College Centrum en Sonja Hoogendoorn, de voorzitter van MBO College Zuid presenteerden de show. In deze uitzending speelden ze verschillende spellen die allemaal in het thema stonden van vitaliteit en het ROC.

Deze uitzending was het initiatief van het vitaliteitsplatform en is te bekijken via het portaal. De uitzending belicht een belangrijk aspect van vitaliteit en amusement. Het is een ontzettend gezellige, grappige en spannende uitzending geworden. De deelnemers waren allen heel enthousiast en dat maakte de uitzending ook zo leuk. Uit volle borst werd het ‘Ik hou van ROC van Amsterdam en Flevoland’ intronummer meegezongen en de winnaars gingen met een prachtige beker en prijs naar huis.

Wij als Flowburo hebben de complete uitzending geproduceerd en geregisseerd. Onze taken varieerden van het bedenken van de inhoud van het programma, tot het bouwen van de set en het filmen van de uitzending. Dit was de eerste uitzending maar velen vonden het zeker voor herhaling vatbaar.

 

  

Aantal gasten

LOCATIE

Online

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen