Margot Strobbe

Margot Strobbe

23-05-1998

Stageperiode 2017 en 2018

Hi! Mijn naam is Margot Strobbe. Ik heb de opleiding Cultureel Organiseren gevolgd op het ROC van Amsterdam in Zuid. In 2018 ben ik afgestudeerd.

Ik heb twéé keer een half jaar stage gelopen bij het flowburo. De eerste keer was in 2017 en daarna weer in 2018. Ik had mijn stage met veel plezier afgerond in 2017. Heb hier veel geleerd en in 2018 heb ik ervoor gekozen om opnieuw stage te lopen bij het flowburo. Dus ik had een kleine voorsprong op kennis en de gang van zaken hier en daardoor heb ik ook meer evenementen kunnen organiseren. Het evenement wat mij het meest bijgebleven is, is ‘The King’s Playground’, twee jaar achter elkaar. Het hele traject is leuk om mee te maken! De sfeer in de stad is leuk en met zijn allen in het hotel is natuurlijk ook een pluspunt!

Ik geef de flowburo als stagebedrijf het  cijfer: 10

Nu ben ik van plan een nieuwe opleiding te volgen genaamd ‘Creative Business’ aan de Hogeschool van Amsterdam en ik hoop die ook goed af te ronden.

Mijn tip die ik door wil geven aan alle nieuwe flowies is, “Besef dat je lange dagen gaat maken, dat je kan aanpakken en niet bang bent om je handen vies te maken.”