Ylenia Guerrini

Ylenia Guerrini

11-06-1995

Stageperiode 2013/2014

Hi! Mijn naam is Ylenia Guerrini. Ik heb de opleiding Cultureel Organiseren gevolgd op het ROC van Amsterdam in Zuid. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald.

Ik heb een jaar met plezier stage gelopen bij het flowburo. Ik heb hier veel geleerd en ervaring opgebouwd. Heb een aantal leuke evenementen mogen organiseren. Ik vond zoveel evenementen tof! Elk evenement was wel weer een feestje of een mooie productie. Maar de modeshow was echt mijn favoriete! We hadden zo hard gewerkt en het theater zo mooi aangekleed!! Ik was tijdens dit evenement stagemanager en ben met dit evenement erachter gekomen dat ik dit een toffe job tijdens een productie vind. Maar samen met ons team, toen der tijd, hebben we gewoon een prachtige show neergezet!

Ik geef het flowburo als stagebedrijf het cijfer: 9

Ik werk nu ook bij het flowburo als Assistent Productieleider. Ik ondersteun mijn collega’s Jorien en Linda tijdens producties. Daarnaast houd ik mij bezig met reserveringen en evenementen binnen het Boulevard Theater bij ons op school en de Wall of events, een site waar leerlingen zich op kunnen inschrijven om bij verschillende evenementen kennis op te doen.

Mijn tip die ik door wil geven aan alle nieuwe flowies is, ‘’ Overal, welk evenement je ook komt, of je nou voor de lol gaat of dat je nou aan het werk bent, probeer altijd te netwerken. Probeer met verschillende mensen te praten en in contact te komen. Iedereen kent wel weer iemand en voordat je het weet heb je de juiste persoon gevonden die jou op weg kan helpen naar het geen wat jij eigenlijk wilt doen.‘’