What Flows?

Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een What flows (nieuwsbrief) van ons! Hier geven we jullie een kijkje achter de schermen bij alles wat wij doen bij flowburo. 

Mental Health Awareness Week

In de week van 13 mei was het de internationale MentalHealthWeek. Het FlowBuro heeft voor ClubZ 5 unieke spokenwords opgenomen, wat is gebaseerd op waargebeurde verhalen over mentale gezondheid. Elke dag van de MentalHealthWeek hebben wij op Youtube een korte spokenword opgenomen.

Het media-team heeft studenten en vrijwilligers gezocht om de spokenwords op te nemen. Het media-kantoor werd omgetoverd tot een studio om het professioneel op te kunnen nemen. De deelnemers mochten hun eigen teksten maken om het zo persoonlijk mogelijk te maken!

Het was een ontzettend leuk project, waar er veel creativiteit op los kon. Het media-team heeft de video’s bewerkt en geüpload op het YouTube kanaal van het FlowBuro.

Rollatorloop 2024

Op woensdag 22 mei 2024 vond het evenement Rollatorloop plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit live evenement wordt georganiseerd voor mensen met een rollator, met als doel hen weer in beweging te brengen. Omdat veel ouderen niet altijd veel bewegen, proberen we hen aan te moedigen om actiever te worden. Samen sportief bezig zijn wordt door veel mensen als prettig ervaren, en het is op elke leeftijd leuk om een uitdaging aan te gaan.

Nadat de deelnemers de finish hadden bereikt, kregen zij een medaille, een vaantje voor deelname en een lekker glaasje advocaat met slagroom. 

Wij van FlowBuro hebben geholpen met het opbouwen en afbouwen van het evenement. We verwelkomden de ouderen, en het mediateam was ook aanwezig om prachtige beelden te maken. Samen met de businessopleiding hebben we de catering verzorgd. 

KDO365

Afgelopen vrijdag 28 mei hebben wij het evenement KDO365 medegeorganiseerd dat dit jaar werd gehouden bij het ROC van Amsterdam, MBO College Zuid. KDO365 staat voor Kennisdeling Onderwijs 365 (Microsoft). Tijdens deze editie lag de focus op Artificial Intelligence (AI), met een bijdrage van Hans Hoornstra. Naast het plenaire programma waren er ook diverse workshops waar de bezoekers aan konden deelnemen. Aan het einde van het evenement was er een mooie gelegenheid tot netwerken voor de bezoekers met hapjes en drankjes.