What Flows?

Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een What flows (nieuwsbrief) van ons! Hier geven we jullie een kijkje achter de schermen bij alles wat wij doen bij flowburo. 

1e editie E-Tech Experience

Donderdag 15 juni hebben de flowies een event gedraaid in het Olympisch Stadion genaamd: E-Tech Experience. Het event bestond uit een druk programma met o.a. een elektrokartrace, verschillende LOB-activiteiten, waarbij de leerlingen ook de MOVE Experience konden bezoeken om daar een presentatie te volgen en auto’s bekijken! Het doel van het event was dat we meer studenten werven om een technische opleiding te gaan volgen. De flowies hebben enorm hun best gedaan in het warme weer en kijken er met plezier naar terug. 

Flowieleum

Op 22 juni was het fantastische Flowieleum van FlowBuro. Het FlowBuro bestaat al meer dan 13 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het huidige media en event team hebben heel veel leuke ideeën bedacht. Er werd een vodcast gehouden waar verschillende enthousiaste mensen aan hebben meegedaan. Ook is er een aftermovie gemaakt. Op het evenement hadden wij lekkere drankjes & snacks en natuurlijk ook super leuke muziek en versiering. Het thema van het Flowieleum is goud, zwart en wit. Het was superleuk om zoveel bekende gezichten te zien en ook leuk om te zien hoe het nu gaat met de oud-flowies. De verschillen van nu en toen FlowBuro net begon was ook een veel besproken onderwerp.

Afscheid

Helaas komt aan deze geweldige stageperiode ook een einde. We hebben super leuke, interessante en leermomenten meegemaakt. Iedereen heeft veel nieuwe dingen geleerd en veel connecties opgebouwd. Natuurlijk organiseren de begeleiders ook een afscheidsfeestje voor ons (flowies). We gaan met zijn alle rolschaatsen en daarna lekker op een terrasje een drankje doen.