What Flows?

Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een What flows (nieuwsbrief) van ons! Hier geven we jullie een kijkje achter de schermen bij alles wat wij doen bij flowburo. 

Topsport Amsterdam

Op 31 mei organiseerden wij een bijeenkomst in opdracht van Topsport Amsterdam bij de Amstelveense Rugby Club. Dit vitaliteitsprogramma draait volledig om de verbinding en vitaliteit te vergroten tussen de medewerkers van Visma. Tijdens het evenement konden zij 3 verschillende workshops volgen, namelijk scrumsessie binnen bedrijven, een motivatiesessie en een actieve rugbyclinic.

 Het evenement begon met een warm welkom waarbij de medewerkers zich moesten aanmelden, een nummertje kregen en een leuk cadeau. Na de opening hebben zij gezamenlijk geluncht. Na de lunch zijn de workshops van start gegaan. Het programma was onderverdeeld in 3 rondes waarbij elke ronde de workshops werden aangeboden zodat iedereen deze kon volgen.

Het was een succesvol evenement en alle medewerkers waren heel enthousiast en de dag eindigde met een hele leuke groepsfoto met alle medewerkers en de opdrachtgevers van het evenement.

Podcast Club Z

Dankzij Club-Z kregen wij als media team de kans om 6 podcast afleveringen met verschillende thema’s op te nemen. Met thema’s zoals Geld, Drinken, Formule 1, Voetbal en Generatie-Z.

Bij aflevering DronkenCast gaan wij het met de gasten hebben over verhalen en eigen ervaringen over dronken zijn. In de Moneycast aflevering bespraken we hoe jongeren geld verdienen in Nederland, er ontstond ook een discussie of geld je gelukkig maakt of niet.

In de afleveringen Gen-Z gingen wij in gesprek met generatie Z (jongeren die tussen 2001 en 2015 geboren zijn). In deze podcast zullen zij onderwerpen bespreken die voor deze generatie relevant zijn, zo ging het o.a. over het gebruik en de invloed van social media en het uitgaansleven. 

Tijdens de SportCast afleveringen gaat over Formule1 en Voetbal, waarbij werd teruggeblikt op de spannende wedstrijden van de afgelopen periode. Daarnaast werd er vooruit gekeken naar de komende wedstrijden.

 

Afscheid Flowies

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De flowies zijn bijna bij de finish line van hun stage periode. Na veel evenementen en mediaproducties ronden de flowies hun stageperiode af met een positieve indruk en prestaties. 5 maanden lang hebben de flowies met hulp van de stagebegeleiders allemaal evenementen en mediaproducties georganiseerd zoals de Try-Out Day, Fast Forward, Let’s Talk en nog veel meer.

Dit jaar is het extra bijzonder omdat alle studenten examenkandidaten zijn. Wij hopen dan ook dat iedereen binnenkort goed nieuws krijgt en zijn/haar diploma mag ontvangen! Na de zomervakantie starten de nieuwe stagiaires met hun stageperiode. Dus als je opzoek bent naar een stageplek, dan is het flowburo zeker een optie.