What Flows?

Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een What flows (nieuwsbrief) van ons! Hier geven we jullie een kijkje achter de schermen bij alles wat wij doen bij flowburo. 

Goodbye flowies

Club TalkZ: Blue Monday

Op maandag 15 januari was het Blue Monday en het event-team deelde bij de ingang van de school warme chocolademelk en taartjes uit, met de boodschap ‘cake it easy’. Dit gebaar werd zeer gewaardeerd door veel studenten en droeg bij aan een positieve sfeer. Het media-team heeft een reportage gemaakt voor Club Z. In deze video hebben we een aantal studenten telefonisch ondervraagd wat ze van Blue Monday afweten en welke tips en tricks ze hebben voor deze dag.

 

Laatste maand flowies

De laatste stageweek is al bijna ten einde. De tijd is super snel voorbij gegaan, wij hebben super leuke evenementen en projecten mogen draaien. Van groot tot klein, wij hebben het allemaal mogen meemaken. In deze 6 maanden zijn wij super close met elkaar geworden en hebben wij een hele leuke tijd met elkaar gehad. Zaterdag 27 januari is onze laatste stagedag en wij willen alvast afscheid nemen! Bedankt flowburo, MBO College Zuid en al onze andere partners waar wij mee hebben gewerkt.

Gala Women ROC(k)

Dinsdag 23 januari hebben wij met het event team het Gala Women ROC(k) georganiseerd. Dit is een speciaal event vanuit het vrouwennetwerk binnen het ROCvA-F om vrouwen te empoweren en hun netwerk uit te breiden. Het diner was erg geslaagd, met een heerlijk voorgerecht en hoofdgerecht. Tijdens het diner liep er ook een waarzegster rond! Natuurlijk kon het toetje niet ontbreken en hadden wij een prachtige blauwe chocoladefontein. Naast het gezellige diner was er ook nog lachyoga. Wij hopen dat alle vrouwen genoten hebben!