What Flows?

Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een What flows (nieuwsbrief) van ons! Hier geven we jullie een kijkje achter de schermen bij alles wat wij doen bij flowburo. 

Hi, what flows?

Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een What flows (nieuwsbrief) van ons! Hier geven we jullie een kijkje achter de schermen bij alles wat wij doen bij flowburo. In deze eerste editie stellen we ons eerst graag voor! Nieuwsgierig? Lees meer over het event-team of media-team.

Reportage & Live uitzending Diversity Day

Op dinsdag 5 oktober was het Diversity Day. In samenwerking met de Gelijke Kansen Alliantie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werd er op deze dag aandacht besteed aan diversiteit en inclusiviteit. Om dit extra onder de aandacht te brengen is er een Fast Forward Live Uitzending omtrent dit thema uitgezonden vanuit MBO College Zuid-Oost die geproduceerd is door het flowburo.

Vanuit het flowburo mediateam hebben wij de volledige productie opgepakt. De dag begon met het opnemen van een reportage op locatie, waar een event werd georganiseerd rondom Diversity Day. Dit hebben wij opgenomen, gemonteerd en terug laten komen in de live uitzending die later op de dag plaatsvond. Voor de live uitzending hebben wij gezamenlijk met Studio Lek alle techniek opgebouwd en een mooie setting geplaatst. Eenmaal live staan wij zelf ook achter de camera’s en schermen om de live uitzending te kunnen monitoren.

De uitzending was een groot succes en wij hebben een mooie bijdrage kunnen leveren aan dit onderwerp. Mocht je de uitzending terug willen kijken kan dit via het YouTube kanaal van Fast Forward!

saMBO-ICT Conferentie

Op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober was het de 44ste editie van de saMBO-ICT conferentie. En dit jaar was het een speciale editie omdat ze de nieuwe naam gingen onthullen. De conferentie werd georganiseerd in het Boulevard Theater op MBO College Zuid. Ook werd het evenement live gestreamd en waren er ruim 700 aanmeldingen.

Het was een tweedaags evenement. Waarbij op donderdag bestuursleden van verschillend MBO instellingen uit het hele land, de sprekers en het projectteam op locatie waren. Op beiden dagen konden de deelnemers digitaal de conferentie bijwonen met o.a. key-note sprekers, optredens en workshops. Op vrijdag werd de nieuwe naam bekend gemaakt, dit was gekoppeld aan een prijsvraag met prijsuitreiking. Degene die de naam goed had geraden kon een weekend naar Amsterdam winnen!

Beide dagen verliepen bijna vlekkeloos, wat ons als flowburo een gevoel gaf dat wij het super goed hebben voorbereid. Jullie zullen vast benieuwd zijn wat de nieuwe naam is van saMBO-ICT is. De nieuwe naam is… MBO digitaal!