flowburo

flowburo is het projectbureau van het ROC van Amsterdam (ROCvA), waar mbo- en hbo-studenten onder professionele begeleiding projecten oppakken binnen de event- en mediabranche. In de organisatie en uitvoering van deze projecten binnen de stad Amsterdam maken we gebruik van de talenten, kennis en expertise van de studenten van de verschillende opleidingen binnen het ROCvA. 
 
In 2010 is flowburo opgericht vanuit een wens van de evenementenopleidingen binnen het ROCvA en heeft de eerste 10 jaar zich volledig op het organiseren en produceren van evenementen gericht. Op deze manier konden studenten van de evenementenopleidingen zoveel mogelijk praktijk ervaring op doen. Daarnaast was het een manier om aan de branche te laten zien wat mbo-studenten allemaal kunnen.  
 
Het begon met de organisatie van kleine evenementen en vooral meewerken in de uitvoering. In de afgelopen 10 jaar heeft flowburo zich ontwikkelt als volwaardige speler in de evenementenbranche, waarbij zij verschillende soorten evenementen organiseren, altijd door en samen met studenten. Van gala’s, congressen, sporttoernooien en dansvoorstellingen, het soort evenementen is altijd erg divers. Op deze manier wil flowburo de studenten ook zo breed mogelijk binnen de branche opleiden.  
 
Per 1 februari 2021 gaat flowburo uitbreiden. Naast de organisatie van evenementen organiseren zij ook mediaproducties (zoals webinars, TV uitzendingen, podcasts) en helpen zij opdrachtgevers ook bij content creatie (zoals video’s, design en redactie projecten).  
 
De studenten worden begeleid door professionals. 

 

Project- & Productieleiding

De flowies worden begeleid door professionals. Zij houden overzicht over de voortgang van de projecten, dat de kwaliteit wordt gewaarborgd en dat de flowies worden begeleid tijdens hun leerproces. 

Jorien Dam

Jorien Dam

Manager & Projectleider flowburo

Houdt zich o.a. bezig met het organiseren van events, mediaproducties en (marketing)projecten en de coaching van de studenten. 

Linda Tielemans

Linda Tielemans

Projectleider Strategie & Ontwikkeling

Houdt zich o.a. bezig met nieuwe samenwerkingen, acquisitie en groei van flowburo.

Ylenia Guerrini

Ylenia Guerrini

Productieleider Events & Boulevard Theater

Houdt zich o.a. bezig met het organiseren van events, ons eigen theater en de coaching van de studenten. 

Len Elkhuizen

Len Elkhuizen

Productieleider media

Houdt zich o.a. bezig met het organiseren van events, mediaproducties, video en marketingprojecten

Julie Hopman

Julie Hopman

Productieleider events & media

Houdt zich o.a. bezig met het organiseren van events, mediaproducties en de coaching van studenten.

Juan Crahay Bloklander

Locatie beheerder Boulevard Theater

Houdt zich o.a. bezig met alle techniek rondom de evenementen van het flowburo en het Boulevard theater. 

Europaboulevard 13
1079 PC Amsterdam
020-5791825
flowburo@rocva.nl

flowburo is het evenementenburo van
het ROC van Amsterdam