Media


Door de ontwikkelingen in de huidige markt ziet flowburo kansen om hun expertisegebied te verbreden, waardoor zij partners en opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen. Vanaf 1 februari 2021 zal het flowburo zich daarom ook richten op het organiseren en produceren van mediaproducties als live TV, talkshows, webinars en podcasts. Daarnaast zullen ze werkzaam zijn op het  gebied van marketing, communicatie en concepting waarbij zij opdrachtgevers kunnen ontzorgen in content- creatie en design.       
 
In de huidige markt is er helaas een schrijnend tekort aan stageplaatsen voor (mbo) studenten. Met deze uitbreiding biedt flowburo vanaf februari 2021 6 extra stageplaatsen aan, voor opleidingen als Event Producer, Marketing & Communicatie en Media & Events. Ook bij deze producties zullen waar mogelijk (1e jaars) studenten in de uitvoer worden meegenomen. Flowburo hoopt op deze manier nog meer (leer)ervaring te kunnen bieden aan studenten binnen de event- en mediabranche.

flowies

Binnen het flowburo lopen elk half jaar 6 tot 8 mbo- en hbo-studenten stage bij het flowburo. De stagiairs – ook wel flowies – organiseren verschillende mediaproducties en houden zich bezig met marketing- en mediaprojecten.  De huidige flowies zijn v.l.n.r. op de achterste rij Jorn, Quincy, Yasmin en op de voorste rij Miracle, Floortje & Dunja.

Europaboulevard 13
1079 PC Amsterdam
020-5791825
flowburo@rocva.nl

flowburo is het evenementenburo van
het ROC van Amsterdam