Evenement: Blikopenersgala 2021

Opdrachtgever: Vrouwennetwerk ROC van Amsterdam/ Flevoland

Datum: 4 november 2021
Locatie: MBO College Zuid, Amsterdam

R

PROGRAMMA

De vrouwen community van het ROC van Amsterdam/ Flevoland kwam na alle online meetings eindelijk live bij elkaar in het Boulevard Theater van MBO College Zuid. Er is een live uitzending gemaakt voor Fast Forward, waarin de kans gelijkheid besproken werd. Hier is een community van vrouwen uit ontstaan. De community komt een keer per maand bij elkaar om elkaar te inspireren. Nu kwamen ze live samen om elkaar te leren kennen en een leuke avond te hebben. Het thema van de avond was gala en wat zagen de vrouwen er prachtig uit. Er was een heerlijk drie gangen diner van Het Eetteam. Ook was er een gastspreker, trad PACT+ Dans op en er was een buikdanseres. Op het einde kregen de vrouwen nog een goodiebag mee naar huis.

Het doel van het evenement was om de vrouwelijke community met elkaar kennis te laten maken in een leuke en gezellige avond. In de afgelopen coronatijd hebben de vrouwen elkaar nog niet live kunnen ontmoeten. Een avond wat dan in het teken staat van vrouwen en inspireren is de oplossing om elkaar te leren kennen. Het was een fantastische avond, zoals de opdrachtgever al zei!

Wij als flowburo hebben de gehele productie op ons genomen en meegedacht over de invulling van het programma. We hebben onder andere ontvangst, registratie, techniek, logistiek, aankleding, decoratie, catering en de goodiebags op ons genomen.  Wij als flowburo zorgde ervoor dat alles soepel verliep en dat de vrouwen een leuke avond hadden. 

Aantal gasten

LOCATIE

MBO College Zuid, Amsterdam

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen