Evenement: Canvas Event

Opdrachtgever: Rik en Peter

Datum: 25 januari 2022
Locatie: ROC airport college Hoofddorp

R

PROGRAMMA

Het Canvas Event is een nieuw jaarlijks evenement waar de tool canvas wordt uitgelicht en wordt besproken. Het was een hybride evenement waarbij de plenaire onderdelen op locatie waren en de deelnemers online hebben deelgenomen. De deelnemers hebben zich aangemeld via de website Momice. Daar konden ze uit verschillende workshops kiezen en de keuze maken of ze bij de key-note aanwezig wilde zijn. Ook konden ze hun adres opgeven, zodat ze vooraf thuis een leuk pakketje opgestuurd konden krijgen.

Het Canvas Event heeft twee verschillende soorten doelgroepen. Er zijn medewerkers die canvas al kennen en hier meer over willen weten/ ontdekken en er zijn medewerkers die al wel eens van canvas gehoord hebben maar nog niet precies weten wat het is/ hoe het werkt, maar hier wel geïnteresseerd in zijn. Het evenement is vooral gericht op docenten en medewerkers binnen het ROCVA-F. Ook wordt er een prijs uitgereikt aan het college wat het beste met canvas heeft gewerkt. De prijs is een grote knuffelpanda en een kleine knuffelpanda. Beide hebben de knuffeldieren een shirtje aan met het canvas logo. De grote panda wordt elke keer doorgegeven aan een ander college en de kleine panda beer mag gehouden worden. Het doel van het canvas event is het inspireren, verbinden en het delen van informatie. 

Wij als flowburo hebben de gehele productie op ons genomen en meegedacht over de invulling van het programma. We hebben onder andere ontvangst, registratie, techniek, logistiek, aankleding, decoratie, catering en de goodiebags op ons genomen.  Wij als flowburo zorgde ervoor dat alles soepel verliep en de deelnemers een informatieve dag hadden.

 

Aantal gasten

LOCATIE

ROC airport college Hoofddorp

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen