Evenement: Centrale medewerkersochtend

Opdrachtgever: ROCvA/F

Datum: 14 maart 2023
Locatie: Boulevard theater

R

PROGRAMMA

 

Op dinsdag 14 maart vond de Centrale medewerkers ochtend plaats. Wij, het media team van het FlowBuro, hebben dit evenement georganiseerd. Wij werden geassisteerd door Moos Productiehuis, die deze dag hebben vastgelegd. De ochtend stond in het teken van de (nieuwe) werknemers binnen het ROC van Amsterdam en Flevoland.

Er waren 4 gasten en 1 host aanwezig die in gesprek gingen over hun functie binnen het ROC en wat er is veranderd in de afgelopen jaren. Ook werd er besproken hoe de gasten hun eigen beginperiode hebben ervaren en eventuele tips voor nieuwe medewerkers. Moos Productiehuis heeft het evenement gefilmd. Dit werd uitgezonden als livestream voor de (nieuwe) medewerkers. Zij konden deze bekijken via YouTube. Vervolgens gingen de medewerkers door in Teams, zij werden in break-out rooms verdeeld om elkaar zo beter te leren kennen. Toen vond er een korte pauze plaats, want hierna was het alweer tijd voor de escape game. De medewerkers konden via een link het spel binnen gaan, met een zelfverzonnen groepsnaam konden ze van start gaan. Wie als eerst de kamer uit was, had gewonnen.

Wij hebben het evenement opgebouwd, de livestream bestuurd en de chats van zowel YouTube als Teams beheerd. Ook zijn wij bezig geweest met de catering en het ontvangen van de gasten. Het was een geslaagde dag met veel leerzame en gezellige gesprekken. De winnaar van de escape game was team ABBA, maar in onze ogen is iedereen die mee heeft gedaan een winnaar!

 

  

Aantal gasten

LOCATIE

Boulevard Theater

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen