Evenement: Collegetour Amstelland

Opdrachtgever: MBO College Amstelland

Datum: 20 mei 2021
Locatie: MBO College Amstelland & Online 

R

PROGRAMMA

Een prominente gast, presentator en studenten die vragen kunnen stellen. Het recept van de Collegetour. MBO College Amstelland wil dit format graag inzetten om hun studenten te bereiken en te kunnen inspireren met gasten die passen bij de opleidingen binnen het college. In 2016 heeft met MBO College Amstelland dit al eens georganiseerd. Eigenlijk zou het vorig jaar weer plaatsvinden, maar door COVID is dit helaas toen niet door gegaan. Gelukkig kunnen we het dit jaar (tot zover) wel laten plaatsvinden.  

 

Het doel van de Collegetour Amstelland is dat we de studenten willen informeren over stage en stagelopen. Tijdens de Collegetour komen er enkele medewerkers van grote bedrijven om hun verhaal te vertellen en vragen te beantwoorden. Een presentator en een gast voeren samen een gesprek waarover de studenten in de zaal vragen kunnen stellen. 

 

Wij als flowburo hebben de gehele productie op ons genomen en meegedacht over de invulling van het programma. Wij hebben onder andere een host geregeld die de gesprekken leidt, de camera’s en hebben de locatie uitgezocht om dit te filmen. Wij als flowburo zorgde ervoor dat alles soepel verliepen.

  

Aantal gasten

LOCATIE

MBO College Amstelland & Online

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen