Evenement: Fast Forward

Opdrachtgever: Alma Kerling

Datum: 20 april 2022
Locatie: hybride

R

PROGRAMMA

PROGRAMMA

Op maandag 20 april 2022 vond er een Fast Forward live uitzending plaats, die werd opgenomen in het Boulevard Theater in het MBO College Zuid. Het onderwerp van deze uitzending ging over Ramadan. Dat is nu bezig en we wilde nagaan hoe hier binnen het ROC van Amsterdam en Flevoland mee om wordt gegaan.

Elk jaar is de ramadan, dat is een maand waarin mensen gaan vasten. Ook heel veel mensen op het ROCvA-F vasten, Daarom hebben we een uitzending gemaakt met allemaal gasten die meedoen aan de ramadan. Het is natuurlijk elk jaar en daarom is het goed dat we meer er over te weten kunnen komen. Omdat het elk jaar is, is het fijn dat er meer mensen te weten komen over de ramadan, om hier meer inzicht in te geven. Dit keer hadden we presentator Andre Accord die met onze gasten in gesprek ging.

In de live uitzending is er een reportage getoond, die wij vooraf hebben opgenomen. In de reportage waren verschillende studenten en docenten te zien. Daarin gaven we ze allemaal verschillende stellingen en moesten zei daar op reageren wat ze daar van vonden.

Het mediateam was verantwoordelijk voor de volledige productie waarvan het thema onder de aandacht is gebracht door een Fast Forward live uitzending. Samen met de Blauwe Kratjes hebben wij ook de techniek en logistiek op ons genomen, zoals het opbouwen van de setting en tijdens de livestream achter de camera staan en het schakelpaneel bedienen.

 

  

Aantal gasten

LOCATIE

MBO College Zuid

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen