Evenement: Fast Forward

Opdrachtgever: Topsport Amsterdam

Datum: 28 oktober 2020
Locatie: The Upside Down Museum, Amsterdam

R

PROGRAMMA

Twee keer per maand wordt er een Fast Forward uitzending geproduceerd, hierbij kijken wij bij elke uitzending wat hierbij zou passen en welke locatie hier geschikt voor is. Voorbeeld is de aflevering over influencers, deze hebben wij opgenomen in het The Up Side Down Museum.

Bij elk thema horen natuurlijk ook gastsprekers die iets willen vertellen over het onderwerp van de uitzending. Deze gasten zoeken wij per uitzending, dit is en blijft lastig. Vaak willen mensen hun verhaal wel vertellen, maar dan niet voor de camera, of hebben ze het heel druk waardoor ze niet kunnen komen. Als we weer de aflevering over influencers nemen hebben wij hier naar een goede verhouding gezocht omtrent de gasten.  Wij hadden als eerste Doortje Smithuijsen, een journalist en schrijfster van een boek over de digitale generatie. Daarnaast hebben wij Morgan Cyriel geboekt aangezien hij ook echt een influencer is met veel volgers op de socials. Als laatste hadden wij nog twee studenten die een beginnende influencer zijn en hun kijk gaf op dit onderwerp. Zo heb je een mooie verhouding en kan het onderwerp vanuit meerde hoeken verteld worden.

Daarnaast werken wij samen met Studio Lek, zij regelen alle techniek wat wij nodig hebben. Dit verschilt ook per uitzending hoeveel wij nodig hebben, we werken eigenlijk altijd met drie camera’s om het beste beeld te krijgen en iedereen krijgt zijn eigen microfoon. Ook bellen gasten wel is in, dit vereist ook veel van de techniek en blijft altijd een lastig puntje of je verbinding gaat kunnen krijgen.

Onze uitzendingen worden live uitgezonden via YouTube Live, hierdoor creëer je de beste kwaliteit voor de kijker en met de techniek.

Elke week wordt er een nieuwsbrief vanuit Fast Forward gestuurd naar de kijkers in onze database, deze wordt steeds groter. In deze nieuwsbrief vertellen wij wat het onderwerp is van de volgende uitzending en wanneer deze is.

Aantal gasten

LOCATIE

The Upside Down Museum , Amsterdam

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen