Evenement: Flowlands special edition

Opdrachtgever: Directie MBO College Zuid

Datum: 19, 21, 26 & 28 mei 2021
Locatie: Olympisch stadion & Up Events

R

PROGRAMMA

Flowlands special edition was dit jaar net iets anders dan normaal. Het is een 4-daags evenement speciaal georganiseerd voor de studenten van MBO College Zuid. Flowlands special edition werd gehouden op twee verschillende locaties, Up events en het Olympisch stadion. Bij beide locaties werden er verschillende sportieve en creatieve activiteiten aangeboden, zoals een schilderworkshop, Laser Tag, Bubbel voetbal, Levend tafelvoetbal, Kickboksen, Bootcamp en Expeditie Robinson.

 

Het doel van Flowlands is om voor de studenten, van het MBO College Zuid, een leuke en sportieve middag te organiseren. De studenten hebben vanwege de coronamaatregelen net als ieder ander een zwaar jaar achter de rug, doormiddel van het evenement Flowlands kunnen wij toch nog iets leuks en speciaals terug doen voor de studenten, en hen een leuke middag geven.

 

Wij als flowburo hebben samen met de maatschap de gehele productie op ons genomen en meegedacht over de invulling van het programma. We hebben onder andere ontvangst, registratie, techniek, logistiek, aankleding, decoratie, catering en de workshops op ons genomen. Daarnaast hebben wij vrijwilligers geregeld voor op de dag zelf en deze gebriefd. Wij als flowburo zorgde ervoor dat alle 4 de dagen van Flowlands soepel verliepen.

Fotografie: Twelve Photographic Services.

 

  

Aantal gasten

LOCATIE

Olympisch stadion & Up Events

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen