Evenement: Inspriratiedag College Westpoort en Noord

Opdrachtgever: Danielle van Pelt & Maarten Boegborn

Datum: 1 april 2021
Locatie: Online, Microsoft Teams

R

PROGRAMMA

De inspiratiedag, voor de medewerkers van MBO College Westpoort en Noord, stond volledig in het teken van power, vitaliteit, verbondenheid en gezelligheid. Naast deze krachtige elementen kwamen er ook informatieve stukken aanbod. Zoals het vergoten van kennis op het gebied van onderwijs op afstand en vitaal thuis leren werken. Daarnaast was er een randprogramma in het thema van de jaren 80, deelnemers konden kiezen voor een muziekbingo, pubquiz of een distance disco. 

  

Het doel van de online inspiratiedag is het onderwerp van vitaliteit en community onder de aandacht brengen. Daarnaast is het doel dat de medewerkers en docenten geïnspireerd worden en een gevoel van ontspanning en innerlijke rust ervaren.  
 
Wij als flowburo hebben de gehele productie op ons genomen en meegedacht over het programma. We hebben onder anderen ontvangst, registratie, techniek, logistiek en de catering verzorgt bij de bijenkomst. Wij als flowburo verzorgde het gehele programma op de dag zelf en hebben er voor gezorgd dat de inspiratiedag soepel verliep.

  

Aantal gasten

LOCATIE

Online

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen