Evenement: Let’s do IT Festival 2023

Opdrachtgever: Rik Burger

Datum: Dinsdag 28 november
Locatie: Strategiefabriek Amsterdam zuid-oost

R

PROGRAMMA

Op dinsdag 28 november was het Let’s do IT Festival geweest. Dat was een conferentie voor docenten van het ROC van Amsterdam en Flevoland. Waar zij verschillende workshops konden uitkiezen die over systemen gingen. Die de docenten dan kunnen gebruiken om beter les te geven of beter informatie van studenten in een systeem te zetten. Zij begonnen met een vegetarische lunch waar zij daarna begonnen met het plenair waar als volgt de eerste ronde van de workshops begon. Totaal waren er 3 workshop rondes met daartussen kleine koffie pauzes. Nadat alle rondes voorbij waren kon iedereen een lekker drankje pakken bij de borrel. Waar er ook een prijs werd uitgedeeld aan de beste ROC college van Amsterdam en Flevoland. De school die gewonnen had was het MBO college Zuidoost.

Het media team kreeg de kans om de openingsvideo te produceren die tijdens de start van het evenement werd getoond. Gedurende het evenement werkten we aan video’s die later worden gebruikt voor de aftermovie.

Het event team heeft geholpen bij het ontvangst en registratie, de gaderobe, techniek en logistiek. Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad bij dit evenement.

Aantal gasten

LOCATIE

Strategiefabriek Amsterdam zuid-oost

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen