Evenement: Let's Talk

Opdrachtgever: Communicatie MBO College Zuid
Datum: 22-03-2022
Locatie: Boulevard Theater
R

PROGRAMMA

Op dinsdag 22 maart heeft het Flowburo in het Boulevard theater in het MBO College Zuid een nieuwe reeks Let’s Talk afleveringen opgenomen. Let’s Talk is een nieuwe talkshow namens het ROC waarin afleveringen gemaakt worden over de opleidingen binnen het MBO College Zuid. Presentator Edson da Graca heeft met docenten en studenten van verschillende opleidingen gesproken waarom jongeren voor hun opleiding zouden moet kiezen. Dit met als doel voor het werven van nieuwe studenten.

De Talkshow is opgezet voor jongeren ter ondersteuning voor het maken van een studiekeuze. Met Let’s Talk laat het ROC Zuid zien welke opleidingen ze aanbieden en zo krijgen de studenten een beter beeld van hoe de opleidingen er uit zien. Deze draaidag kwamen de volgende opleidingen aan bod:

In de aflevering van Beauty waren de opleidingen schoonheidsverzorging, haarverzorging & New beauty te zien. Daarna werd de aflevering Fashion & Design opgenomen met de opleidingen Jan des Bouvrie College, Mode & Jeans en Verkoop & Lifestyle. Als laatste aflevering werd Let’s start opgenomen. Hierin worden alle niveau 1 en 2 opleidingen besproken.

Elke woensdag is er een nieuwe Let’s Talk aflevering het Youtube kanaal van het MBO College zuid!

 

  

Aantal gasten

LOCATIE

Boulevard Theater

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen