Evenement: Mini Conferentie Video

Opdrachtgever: Tijmen Leurs

Datum: 16 april 2021
Locatie: Online, Microsoft Teams

R

PROGRAMMA

De miniconferentie video, voor de medewerkers van het ROCvA, ROCvF en VOvA stond volledig in het teken van video. De conferentie bestond uit een plenaire opening van Ralf Hillebrand & Tijmen Leurs, gevolgd door verschillende workshoprondes en een plenaire afsluiting om de dag te beëindigen. Er werden verschillende interessante en leerzame workshops gegeven over onder andere SMART Boards, Flipgrid, VR en Powtoon.

 

Het doel van deze video conferentie is dat we de docenten en medewerkers hun kennis willen vergroten. Kennis over het maken en gebruiken van filmpjes tijdens hun lessen en werk. De reden hiervoor is om docenten meer te leren over de nieuwe online manier van lesgeven zodat zij hier met plezier mee aan de slag kunnen.

 

Wij als flowburo hebben de gehele productie op ons genomen en meegedacht over het programma. We hebben onder anderen ontvangst, registratie, techniek en logistiek op ons genomen. Daarnaast zorgden we ervoor dat alle deelnemers en workshopsleiders na afloop een goodiebag ontvingen. Wij als flowburo zorgde ervoor dat het gehele programma soepel verliep.

 

  

Aantal gasten

LOCATIE

Online

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen