Evenement: Rekenfestival

Opdrachtgever: ROC van Amsterdam - Flevoland

Datum: 14 maart 2023
Locatie: House of Watt

R

PROGRAMMA

Afgelopen dinsdag 14 maart hebben wij het rekenfestival georganiseerd in House of Watt in Amsterdam. Rekendocenten van het ROC van Amsterdam en Flevoland hebben zich hiervoor aangemeld om workshops te gaan volgen. Het doel van dit evenement was dat ze die dag connecties leggen met elkaar, workshops volgen naar keynotes en panel gesprekken luisteren en als afsluiter een borrel met z’n allen. Het was een geslaagde dag en de docenten hebben het erg leuk gehad.

Voor het evenement hebben wij voor een eventsite gemaakt waar de docenten zich konden aanmelden voor het Rekenfestival. We hebben de workshopruimtes een naam gegeven en gezorgd dat alle benodigdheden aanwezig waren in de ruimtes. We hebben ook verschillende documenten gemaakt zoals een begroting, draaiboek en een plan van aanpak.

Tijdens het evenement hebben we voor het ontvangst gezorgd waarbij we de toegangstickets gingen scannen en de gasten een naamkaartjes gaven. Na de opening hebben we de gasten naar de juiste workshopruimtes geholpen. Tijdens de pauzemomenten hebben we de werknemers van de locatie geholpen met het uitserveren van de lunch. Als er ergens hulp nodig was schoten wij te hulp. Ook hebben wij de hoofdzaal nog een paar keer van opstelling moeten veranderen.

Aantal gasten

LOCATIE

House of Watt

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen