Evenement: Teambuildingsactiviteit ROCvA-F

Opdrachtgever: ROC van Amsterdam-Flevoland

Datum: 3 maart 2022
Locatie: MBO College Zuid

R

PROGRAMMA

Donderdag 3 maart was het zover! De finalisten van het ROCVA-F die doorgaan naar het NK van Skills waren uitgenodigd voor de teambuildingsactiviteiten op het MBO College Zuid. In het Boulevard Theater binnen het MBO College Zuid hebben de studenten allerlei activiteiten mogen doen om elkaar beter te leren kennen.

De finalisten begonnen de dag met een leuk namenspel met 2 flowies. Op deze manier hebben de finalisten elkaars naam leren kennen. Bij de tweede activiteit waren de finalisten in 2 teams onderverdeeld en hebben zij een moodboard mogen maken. Zij mochten allerlei foto’s en plaatjes uit tijdschriften knippen en vervolgens plakken op een persoonlijk moodboard. Een moodboard houdt in dat je jezelf beschrijft met behulp van allemaal plaatjes die jij leuk vindt. Tijdens het maken van de moodboards werden de finalisten om en om begeleid naar de fotograaf voor een leuke persoonlijke foto. Na een korte pauze gingen de 2 teams elkaars moodboard raden.

Na afloop van de moodboards hebben de finalisten een leuke groepsfoto gemaakt in allemaal rode ROC jasjes. Bij de laatste activiteit hebben de flowies de finalisten begeleid naar de DOJO om een sportles te volgen met allemaal verschillende activiteiten zoals The Drunking Men Race en geblindeerd de bal zoeken. Om de dag af te sluiten werden de finalisten en hun begeleiders begeleid naar het Hubertus & Berkhoff voor het diner.

Het flowburo was op de deze dag verantwoordelijk voor de organisatie van de dag, de begeleiding van de activiteiten, catering, ontvangst & registratie, techniek & logistiek en het randprogramma.  

Aantal gasten

LOCATIE

MBO College Zuid

Studenten aan het werk

Bekijk ook onze andere evenementen