Afgelopen donderdag op 25 november 2021 vond er een Fast forward live uitzending plaats dat werd opgenomen in het boulevard theater op het MBO college zuid van Amsterdam . Het onderwerp van deze uitzending ging o.a. over jongeren en snichen. Het gesprek werd met  verschillende  partijen onder de aandacht gebracht.

Vanuit het ROC op maat, politie van Amsterdam en het OM werd de vraag gesteld hoe ze bij de jongeren het onderwerp snitchen onder de aandacht kunnen brengen, hierbij is voor een live uitzending die terug te kijken is op YouTube als vorm gekozen. De uitzending gaat over jongeren en het onderwerp snitchen. Wat maakt dat jongeren er voor kiezen om hun mond te houden zelf als hun eigen veiligheid op het spel staat? Welke factoren spelen hierin een rol voor jongeren. Wat is er nodig om te zorgen dat alle jongeren veiligheid ervaren en welke rol zien de experts voor zichzelf hierin?  Willen jongeren niet meer praten of is de stap te groot? Het onderwerp wordt door verschillende partijen onder de aandacht gebracht. Bij dit thema werden er in totaal 7 gasten uitgenodigd waaronder twee zelf  jongeren die hun verhaal deden

Alle specialisten in de uitzendingen gingen met elkaar in gesprek en maakte  een plan waarbij de studenten en ouders beter geholpen kunnen worden en een veiligere omgeving te creëren.

Hierbij heeft FlowBuro ook meegeholpen met de productie. Er heeft een mooie setting plaats gevonden en er is een uitgebreide catering opgezet. Samen met de blauwe kratjes is de opbouw ook netjes opgebouwd waarin wij ook eenmaal live achter de camera en mengpaneel stonden.

Uiteindelijk werd de uitzending goed afgesloten met goodiebags om als bedankje uit te delen aan alle gasten die deelnamen aan de uitzending.